Bloopers en sterren

Vorig jaar introduceerde ik de sequels (ik praat twee weken op rij over hetzelfde onderwerp). Dat is zowat het enige wat ik uit 2020 overneem. De rest gaan wij met het YouCap-team “even” helemaal overdenken (omdenken). Want wij zijn (net als u) meer dan toe aan die refresh-button.

Spannend dus.

Maar eerst nog wat luchtigheid en kolder onder het thema “sollicitatiegesprek”.

Een ex-collega van mij kwam enkele jaren geleden op gesprek ter uitbreiding van ons team. Vlotte babbel, gezellige parlé. Hoe of waarom het op dit onderwerp kwam (ik was er zelf niet bij), het ging plots over sterrenbeelden en Human Resources (interesting…).

Maar toen ging die vlotte sollicitant eventjes de mist in. Want ze zei: “Ik zou dus nooit met een ram kunnen samenwerken”. Wist zij veel dat de persoon tegenover wie ze zat (boss-to-be) er eentje was.

Ze werd wel aangenomen en we hebben leuk samengewerkt (ik ben ook een ram) maar uiteindelijk scheidden onze wegen toch.

Het stond vast in de sterren geschreven.

Nog iemand zo’n grappige sollicitatie-anekdote?

#trendythursday

 

Facebook Pagelike Widget

Koning Albertstraat 213, 2800 Walem (Mechelen)
015 20 88 84
info@youcap.be