Copywriting

Met YouCap willen wij niet alleen inspelen op HR-vragen maar bedrijven ook ondersteunen met copywriting. Vandaag de dag is dat een onmisbaar onderdeel in uw marketingstrategie. Een sterke profilering gebeurt in beeld & woord. Zowel een goed geschreven vacature is cruciaal in het aantrekken van kandidaten als ook een treffende website tekst, een pakkende nieuwsbriefintroductiemail of blog bericht. Misschien kiest u nog voor de klassieke flyer maar dan graag met een eigentijdse (eigenzinnige?) tekst.

In welke vorm dan ook, woorden spreken. Uw verhaal, uw visie, uw product, uw bedrijfscultuur. Dat giet ik in een mooi, strak stuk. Ik heb natuurlijk een ietwat eigen stijl (ad rem) maar u bepaalt de mate waarin ik mij mag laten gaan. Uiteraard.

Op welke manier wilt u uw doelpubliek bereiken? Dat vertaal ik voor u met dat ene, perfecte woord (daar durf ik wel eens even op broeden btw).

U hebt misschien wel interesse?

U kan hier en daar wel wat hulp gebruiken in het opstellen van een vlotte tekst? Of denkt u al langer over een refresh van uw blijde boodschap?

Ik ben er klaar voor. Tot elke opdracht bereid.

Aarzel niet.

Dit ben ik. Ik heb op dat moment net een project voor GAMMA België afgerond.

Koning Albertstraat 213, 2800 Walem (Mechelen)
015 20 88 84
info@youcap.be