Meest merkwaardige jobs ever

Na al dat thuiswerken en met alweer verstrengde maatregelen in het vooruitzicht, kunnen we al eens wilde ideeën krijgen omtrent het eventuele ontsnappen uit dat maatschappelijke keurslijf.

Vooraleer die lentekriebels het echter helemaal van u overnemen en u misschien echt radicale dingen gaat doen, dacht ik hier een paar extreem vreemde beroepen voor te stellen die die rebel in u alvast kunnen tevreden stellen maar waarmee u tenminste ook de huur kan blijven betalen op het einde van de maand.

Dus, de 10 meest merkwaardige jobs ever zijn allicht:

  1. Professioneel knuffelaar. U hoort het goed. Minder lucratief in tijden van Corona misschien.
  2. Golfbal duiker. Voor de outdoorsies onder ons. Why not?
  3. Huisdier-voedsel-tester. Seriously? Kattenvoer dan maar (of toch maar niet).
  4. Slangenmelker. Brrr. Inzake onderzoek naar antigif wel een zeer nuttige en belangrijke job.
  5. In-de-rij-staander. Sommige mensen houden van exclusieve producten maar houden nu eenmaal niet van wachten en in de rij staan voor deze exclusiviteiten. Dus patience pays!
  6. Voltijds Netflix kijker. Zodat ik bijvoorbeeld bij het zoeken naar “historisch drama” uitkom op “Versailles” (ook op Bridgerton).
  7. Treinduwer. Geen treinbestuurder nee maar iemand die letterlijk zoveel mogelijk passagiers in de trein probeert te duwen. Voor deze job moet u wel naar Japan.
  8. Drying paint watcher (wat moeilijk te vertalen). Want hoe lang duurt het vooraleer die verf echt droog is? 6 of 8 uur? Voor geduld betaalt men dus echt!
  9. Geur critici. In mensen hun oksels rieken en dan na het gebruiken van die welgekomen deodorant nog eens snuffelen en het verschil noteren. Al dat mondwater en die mondsprays moeten ook getest worden dan. Ademt u even recht in mijn gezicht alstublieft?
  10. Matrassen tester. Da’s letterlijk een beetje slapend rijk worden eigenlijk.

Ik ben nu toch wel echt benieuwd voor welk van deze 10 beroepen u eventueel zou gaan…?

#trendythursday

https://brightside.me/wonder-curiosities/the-14-most-unusual-jobs-393960/ https://theundercoverrecruiter.com/weirdest-jobs-world/

Facebook Pagelike Widget

Koning Albertstraat 213, 2800 Walem (Mechelen)
015 20 88 84
info@youcap.be