Over ons

Maurits Homan. Medezaakvoerder. Fervent zeiler. Vliegend & vlot. Waait het kantoor meestal binnen op een onverwacht moment. Intelligent & veelzijdig man. Met een beetje zwarte humor. Toonbeeld van ambitie. Praat met Maurits en sta met je mond vol tanden. Want directe communicatie was invented by him.

Katleen Verbeek. Co-founder. Vol passie runt zij samen met Maurits de YouCap-business. Katleen heeft tonnen ervaring in HR en is ook manager van een belangrijke speler in de retailsector. Dynamisch dus (mama van vijf), ruimdenkend en über-levensgenieter.

Jill Talsma. Jill is er vanaf het prille begin van YouCap bij. Als je ons algemeen nummer belt, kom je bij haar terecht. Jill is een beetje onze spilfiguur en rots in de branding. Met telefoon & theepot paraat, zorgt zij dagelijks voor een vlot verloop.

Isabelle Wellens. Copywriter van dienst. Eens actief in het mixen & matchen van kandidaten met bedrijven. Nu op de achtergrond haar passie volgend. Schrijven. Houdt wel van een kwinkslag & een verrassende vacature.

Annelyn Lejeune. Recht uit de rekrutering business op ons afgevuurd. Aanstormend talent Annelyn heeft die sparkle in haar ogen om zowel de beste als die weifelende kandidaat aan boord te halen. What’s your number?

//

Vanuit een jarenlange ervaring met werving & selectie binnen een retailbedrijf richtten Maurits en Katleen YouCap op.

Zelf werkten ze lange tijd samen met interim- en selectiebureaus. Soms hadden ze eens dringend iemand nodig of vonden ze zelf niet direct de juiste kandidaat. Door deze samenwerking staken ze veel op over het reilen en zeilen binnen rekrutering en HRM.

Met het oprichten van YouCap wilden ze echter een heel eigen stijl ontwikkelen waarin ze tot vandaag sterk geloven. Als het aankomt op aanwerving is er volgens hen maar een zaak écht belangrijk: een “klik”.

Naast een onderbouwd curriculum vitae moet het buikgevoel ook gewoon kloppen. Om te ervaren of die klik er is, bestaat er volgens Maurits en Katleen dan ook maar een manier: een direct en persoonlijk contact. Een écht gesprek dus. In levende lijve. Want body language still says it all.

Zelf werkgever zijnde, weten Maurits en Katleen met andere woorden maar al te goed waar het schoentje knelt als het op werving & selectie aankomt. Hun motto is dan ook: stel ons die topkandidaat gewoon voor en de rest regelen we later wel. Administratieve rompslomp en formaliteiten beperken we met YouCap graag zo veel mogelijk. 

Zo ontstond YouCap. Als ook de YouCap Capricorn. De steenbok staat immers symbool voor ambitie, intelligentie en loyaliteit. In ons vak zoeken wij dan ook karakters die wilskrachtig, gedreven en betrouwbaar zijn.

Koning Albertstraat 213, 2800 Walem (Mechelen)
015 20 88 84
info@youcap.be