YouCap.be | Werving & selectie | Middle management

Over ons

youcap.be

Kantoor: Koning Albertstraat 213, 2800 Walem

Telefonisch:  015 20 88 84

E-mail: info@youcap.be

Wie zijn we?

YouCap is een werving en selectiekantoor gespecialiseerd in middle management functies én een creatieve aanpak.

Middle management: de spil van een organisatie, de sleutelfuncties voor een succesvol beleid en een vlot lopende operatie. Deze functies zijn niet altijd even makkelijk in te vullen óf te vinden. Daar kunnen wij bij helpen.

De juiste persoon op de juiste plaats kan het verschil maken, daarom richten we ons zowel naar werkgevers als naar mogelijke kandidaten. Maar ook als u gewoon even wilt weten of ‘het gras toch niet een klein beetje groener is aan de overkant’ kunt u bij ons terecht.

Met u als werkgever gaan we op zoek naar een extra talent om uw organisatie een boost te geven. Wij luisteren graag naar de verwachtingen en noden binnen uw bedrijf om zo een vacature op maat te kunnen invullen.

Als u op zoek bent naar een interessante job of gewoon benieuwd bent naar uw carrièremogelijkheden dan kunnen we samen uitkijken naar een nieuwe uitdaging die bij u past.

Graag zorgen wij voor een persoonlijke, flexibele en vlotte aanpak! We bouwen daarbij een vertrouwensrelatie op om zo een perfecte match te kunnen realiseren voor uw bedrijf of carrière.

Neem gerust contact op of neem een kijkje bij onze jobaanbiedingen. U kunt ook een bericht achterlaten op onze website, dan laten wij u zeker en met plezier iets weten!

YouCap.be is een werving en selectiekantoor gespecialiseerd in middle management functies én een creatieve aanpak.

Volg ons op Facebook & LinkedIn.

Contacteer ons

Kantoor: Koning Albertstraat 213, 2800 Walem

Telefonisch:  015 20 88 84

E-mail: info@youcap.be