Over ons


                  

YouCap


Vanuit een jarenlange ervaring met werving en selectie binnen een retailbedrijf richtten Maurits en Katleen YouCap op.

Zelf werkten ze lange tijd samen met interim- en selectiebureaus. Soms hadden ze eens dringend iemand nodig of vonden ze niet direct de juiste kandidaat. De samenwerking verliep meestal goed maar gaandeweg botsten ze toch op enkele obstakels. Er kwam bijvoorbeeld veel papierwerk bij kijken. Ook werd het moeilijk snel te schakelen door het verloop van contactpersonen. Het kostenplaatje hiervan was ook niet min.

Dit kan beter, dachten zij. Persoonlijker, vlotter, met minder administratieve rompslomp en formaliteiten.

Zo ontstond YouCap. Als ook de YouCap Capricorn. De steenbok staat immers symbool voor ambitie, intelligentie en loyaliteit. In ons vak zoeken wij dan ook karakters die wilskrachtig, gedreven en betrouwbaar zijn.

Maurits Homan. Medezaakvoerder. Fervent zeiler. Vliegend en vlot. Waait het kantoor meestal binnen op een onverwacht moment. Intelligent en veelzijdig man. Met een beetje zwarte humor. Toonbeeld van ambitie. Praat met Maurits en sta met je mond vol tanden. Want directe communicatie was invented by him.

Katleen Verbeek. Co-founder. Vol passie runt zij samen met Maurits de YouCap-business. Katleen heeft tonnen ervaring in HR en is ook manager van een belangrijke speler in de retailsector. Dynamisch dus (mama van vijf), ruimdenkend en über-levensgenieter.

Jill Talsma. Jill is er vanaf het prille begin van YouCap bij. Als je ons algemeen nummer belt, kom je bij haar terecht. Jill concentreert zich vooral op het zoeken én vinden van kandidaten. Aarzel niet om haar te contacteren voor meer info of een kennismakingsgesprek met een kopje thee. She really likes that!

Katja Goethals. Katja schuimt de provincie af op zoek naar interessante werkgevers en leuke vacatures. Ze heeft een neus voor bedrijven die dat duwtje in de rug wel eens kunnen gebruiken in het vinden van de juiste kandidaat. Katja houdt van een wervelend gesprek en een gezonde grap.

Isabelle Wellens. Copywriter van dienst. Eens actief in het mixen en matchen van kandidaten met bedrijven. Nu op de achtergrond haar passie volgend. Schrijven. Houdt wel van een kwinkslag en een verrassende vacature.

Koning Albertstraat 213, 2800 Walem (Mechelen)
015 20 88 84
info@youcap.be